Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2008 18:46 - Връзки и секс според чешкия европейски комисар
Автор: naire Категория: Политика   
Прочетен: 1680 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2008 09:32


Комисар Владимир Шпидла предложи нова европейска директива срещу дискриминация, която, ако бъде приета, съвсем ще промени живот на всички. Неговата директива иска да наказва и такова отношение, което би могло да дискриминира някого и вън от работно място. Дискриминиращ акт няма да бъде само нещо като досаждането, но за него ще бъде смятано и таково развържадане, което някой ще си вземе като дискриминационно или което "изправя дискриминационна и неприятеска или обидена атмосфера, ще бъде углавно. Но най-важна новина ще бъде факт, че за различие от всичси други сличаи човек, които ще бъде обвинен от дискриминацията, трябва да прояви неговата невинност.

image

WTF?!?!?!?

Наистина ние вече толкова сме дегенерирали, че Европейският съюз трябва да ни каза, как комуникация между хора трябва да изглеждат? Представайте си тази директива в живота си. 

Някое момиче ми се харесва. Ще дойда към нея и казвам я, че много е хубава. Това е голяма грешка. Съдя жена само според неговата фигура, което много ще я обиди. Първи съд. След това някое момиче иска да танцува с мен. Не ми се харесва, тъй че учтиво отказвам. След няколко седмици отново трябва да се защищавам при съд, защото според новата директива съм я дискриминирал и съм нарадил нейната женственост. И във всички този случаи трябва да докажа, че моето безотговорно развъждане не иска да ги дискриминира. Но момичета срещу мен също няма да са сигурни. Отново някакво момиче ми се харесва. Но не искам да танцувам, това никого не интересува, направо и казвам, че искам секс. Тя логично отказва, което ще обиди моята мъжественост. Защо иска да има секс с някой друг и не с мен? Това много ме дискриминира и благодарение на това  лошото момиче тярбва да наказано. Но не мисля, че ще бъда успешен защото аз съм лош мъж и тя е невинна жена.

Дискриминация. Магичната дума, за която днес е символът на цялата Европа. Никъде не е възможно да я обягнем. Преди години тази дума имала смисъл. Но каква е днес? По мое мнение неговата главната мисъл не, че една група на хора е по-добра от втора. Че жените са по-добри от мъжете, че цигани или чужденци са по-добри от традиционна популация итн. Във всичко това е нещо право. Лошо е, когато за съща работа жена има по-лоша заплата от мъж, винаги бих гласувал за най-строгите наказания срещу мъже, които бият техните жени, лошо е, когато хора гледат всичките чужденци същи...........но никой от тях не е по-добър. 
Какво ни казва тази директива? Че никой няма право на възглед, ако не е "дискиминиран" и че не трябва да се пита на хората, ако са дискриминирани. Наистина за жената ли е неприятно, ако някой мъж (нормално) ще я каже, че има хубава фигура? Нистина жените ли искат за да мъжете не се надявали за неговата благосклонност? Това изобщо не интересува нашия еврокомисар, просто са дискриминирани. И всеки нормален мъж и всяка нормална жена могат само да се учудват.
Но мъжете и жените не са проиграли, защастие никаква директива не може да попречат на хората да са нормални. Европейският съюз и демокрацията са проиграли. Още няколко такива измисли и хората ще виждат шанс само в различи алтернативи, като Атака. И ако ще ги намерят, най-вече ще проиграят тъкмо онези дискриминационни групи. Чужденците, жените,  демокрация и наистина свободна общност. 

Моля ви, извинете Чехия за този идиот, ние не сме го искали там.



Гласувай:
0



1. adiveil - Звучи налудничаво, но в САЩ отдавна ...
19.10.2008 02:01
Звучи налудничаво, но в САЩ отдавна е така - ако прочетеш материали за делата, които се водят там, ще останеш изумен. Но не мога да повярвам, че американската инфантилност има почва и в Европа. Това не говори никак добре за нас.
цитирай
2. naire - adiveil
19.10.2008 09:45
Ако зная от опити на моите приятели (които има там), хората от САЩ в това са много по-нормални от което се говори за тях.
цитирай
3. artbrain - това наистина е тъпо хрумване. в...
21.10.2008 13:07
това наистина е тъпо хрумване.винаги съм се чудела на хората които измислят подобни идиотщини.лошото е че не са само в Чехия ами във всяка една държава.и странното е че преди да се изкажат публично,няма ли кой да им каже,че идеята е глупава.тази година подписах толкова много петиции срещу предложения в законодателството,че се чудя и мая що за идиоти са нашите управници.е,явно и при вас е така и в цяла Европа
хубав пост,браво
цитирай
4. naire - artbrain
21.10.2008 21:59
Да, трагично е, че не сме сами.......тук добре е възможно да се вижда, че наистина ВСЕКИ фанатизъм е лош. И това не е нищо друго от фанатизма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: naire
Категория: Лични дневници
Прочетен: 448998
Постинги: 134
Коментари: 438
Гласове: 1634
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930